Motto: Cand nu-ti place lumea in care traiesti, inventeaza-ti-o singur!

 

 

 

 

Inapoi la prima pagina

Fotografii protejate cu copyright ©Dana Mindru
Nu folositi aceste fotografii fara acordul autorului!

Printre stele si alte "nebunii"...

Absolut pe neasteptate, in timpul facultatii, am fost atrasa de stiintele esoterice si am inceput studiul individual de astrologie, onirologie, gemologie. Din aceasta pasiune, in anul 1999 a aparut siteul  Fila cea de taina a Acvariei care se bucura de succes pe webul romanesc (si nu numai). ACVARIA sunt eu, deci aveti incredere deplina! La ajutorul meu au apelat oameni din toata lumea si pana acum am primit destule aprecieri cat sa ma conving si eu ca am un anume talent in aceasta directie. Probabil misiunea mea pe pamant este sa fiu de ajutor, asa ca mi-am asumat aceasta sarcina.

In acest site puteti citi horoscopul zilnic  + saptamanal + lunar + anual, totul despre zodii, va pot ajuta sa va descifrati visele cu ajutorul unui amplu dictionar de vise...

Cea mai recenta pasiune, care completeaza perfect pe cele de mai sus, este arta orientala feng shui. Dupa studii intensive, am rearanjat interiorul casei mele pentru a-mi asigura, conform feng shui, o viata mai armonioasa. Pentru mai multe detalii, va invit in siteul meu, pentru a incerca sa aplicati si voi principiile feng shui in viata voastra. Efectele sunt uimitoare, va asigur! Nu uitati nici de cristale, despre care gasiti o intreaga baza de date, precum si un magazin virtual din care va puteti alege cristalul potrivit.

Decat sa va retin cu vorbarie inutila, mai bine aruncati o privire direct in site. Sigur o sa va cucereasca! Si nu o spun pentru ca l-am facut eu, ci pentru ca veti gasi o multime de lucruri care va privesc personal. Nu ma credeti? Convingeti-va!

Cāteva recomandări din www.acvaria.com
Horoscop zilnic, lunar, anual *
Astrologie * Interpretarea viselor * Feng Shui * Cristale *  Magazin virtual


ACVARIA.COM - Horoscop de top!

Horoscop de toate felurile...
Dar si articole despre misterele astrelor, ale cristalelor, despre feng shui si tarot,
despre cum sa le folosesti in beneficiul tau...


Pe Facebook gasesti si mai multe lucruri interesa

 

Această pagină face parte din siteul www.dana.acvaria.com * Mergi la prima pagină pentru a citi si restul!

eXTReMe Tracker