Motto: Cand nu-ti place lumea in care traiesti, inventeaza-ti-o singur!

 

 

 

 

Inapoi la prima pagina

Fotografii protejate cu copyright ©Dana Mindru
Nu folositi aceste fotografii fara acordul autorului!

Când încetezi să mai fii copil, nu mai esti deloc...

Poate si pentru a-mi pastra inca sufletul tanar, poate si pentru ca imi place sa iasa mereu ceva nou din mainile mele, acum 10 ani mi-am dezvoltat o noua pasiune: realizarea de jucarii. Din mana si din imaginatia mea au iesit mii de jucarii care au fost, o perioada, profilul unei afaceri proprii. Am realizat in jur de 50 de modele de jucarii de-a lungul a 5 ani. In fotografiile de mai jos puteti vedea doar o parte din colectia de jucarii realizate de-a lungul timpului.

Iata cateva nume ale jucariilor din fotografia alaturata. Randul de sus, de la stangala dreapta: Pincho, soriceii Bodo, Clowny, ursuletul Trolius; randul 2: soricelul Rolibidudi, Pumpiletz, randul de jos: iepurasul Alibidudi, iepurasul Pandele. Pisica neagra din stanga nu e "creatie proprie": e gardianul jucariilor, pisica mea Kiki despre care puteti citi mai multe aici.

In fotografia alaturata apar: pe randul de sus - elefantul Bim-Bam-Bum, pisicutza Kiki, ursuletul Momo, broasca Oaky, motanul Modo, iepurasul Rotty-Pavaroti, ursuletul Dodo, monstrul Cico-Miluca, randul 2: Pumpiletz, catelul Rochi, iepurasul cu inimioara,  Bebe Gogu, papagalul Pepo, Pumpiletz, randul de jos: elefantul Trompy, elefantul Trompici, iepurasul Trolius, catelul Shushu, iepurasul Rotty-Pavaroti, ursuletul Trolius,  ursul Momo, dinozaurul Dino.

Fiecare jucarie avea nu numai nume si personalitate proprie, ci si un text in versuri care descria personalitatea personajului, text ce insotea intotdeauna jucaria in momentul cand intra in posesia cumparatorilor. Singurul exemplu de acest fel pe care mi-l mai amintesc - sa fi fost vreo 30 de astfel de poezioare... - este textul de prezentare al papagalului Pepo (e si el prin poza pe undeva): "Pepo papa pepene, Pepo rupe-un pieptene, Pepo-n pipa pufaie, Pepo pupa fetele"

Această pagină face parte din siteul www.dana.acvaria.com * Mergi la prima pagină pentru a citi si restul!

eXTReMe Tracker