Motto: Cand nu-ti place lumea in care traiesti, inventeaza-ti-o singur!

 

 

 

 

Inapoi la prima pagina

Caut loc vacant Ón lumea scriitorilor

Scrisul este instrumentul meu de lucru, dar a devenit mai mult decat un mod de a-mi castiga existenta: un mod de exprimare a propriei lumi interioare. Scriu proza scurta, roman, teatru, majoritatea avand in prim plan intamplari ciudate, ce descriu preocuparile mele principale: lupta cu timpul, cu destinul, cu hazardul, cu limitele umane.

Realizarile mele cele mai importante pana in prezent - pe langa un intreg sir de premii la diverse competitii literare din tara -  sunt: nominalizarea obtinuta in 1997 la Gala Premiilor UNITER pentru piesa de teatru in patru acte "Scara" - montata ulterior la Teatrul National de Radiodifuziune - si montarea piesei intr-un act "Ultimul tren" - scrisa in limba engleza - la compania teatrala The Luminous Group din New York si prezentata intr-un festival international de teatru scurt. Toate aceste detalii apar in siteul meu literar INTALNIRI IMPOSIBILE impreuna cu o parte din lucrarile mele literare, deci - daca ai placerea de a citi ceea ce s-a nascut din fantezia mea - te invit sa arunci o privire.

DANA MINDRU - SCRIITOR PIATRA NEAMT

Pana una-alta, ca sa nu-mi ies din mana, dar si pentru ca inspiratia nu suna la usa mea in fiecare zi pentru a-mi dicta capodopera vietii mele, mai transcriu uneori ce-mi trece prin minte in blogul meu public "NIMIC NU E INTAMPLATOR". Citeste daca ai timp!

Această pagină face parte din siteul www.dana.acvaria.com * Mergi la prima pagină pentru a citi si restul!

eXTReMe Tracker